Meny Lukk
Vi har satt Bodø som din nærmeste by
Bodø > BMW > Nybil > BMW 3-serie

BMW 3-serie

I mer enn 40 år har BMW 3-serie vært synonymt med kjøreglede, og er i dag den mest solgte BMW-modellen på verdensbasis. Siste generasjon ble presentert i 2018. Nå oppdateres BMW 3-serie med design og teknikk kjent fra andre nye BMW-modeller.

Med sin sportslige tilnærming og smidige kjøreegenskaper har BMW 3-serie vært et referansepunkt for kjøreglede i premiumsegmentet for de mellomstore bilene fra dag én. Den nye utgaven av den sportslige sedanen, som feirer 45 år med suksess i 2022, lanseres i sommer. Det samme gjør BMW 3-serie Touring, som ble avduket for første gang for 35 år siden.

Prøvekjør BMW 3-serie

Få tilbud på BMW 3-serie

Den nye BMW 3-serie Sedan tilbyr fremragende kjøredynamikk og omfattende, teknologisk moderne støtte for sjåføren i et nytt, sportslig design:


  • M sportsunderstell med strammere fjær- og demperkarakteristikk for direkte og smidig kjøredynamikk
  • Ryggeassistenten og andre intelligente førerassistansesystemer for optimal kjørekomfort i enhver situasjon
  • Førerorientert cockpit og innovativt BMW Curved Display med betjeningskonsept med berøringsfunksjon


DIGITALE TEKNOLOGIER I NYE BMW 3-SERIE SEDAN.


Tallrike innovative teknologier i den nye BMW 3-serie Sedan lar fører og kjøretøy kommunisere komfortabelt med hverandre:


  • BMW Curved Display gir full oversikt over all viktig informasjon og komfortabel betjening via berøring
  • Ubegrenset tilkoblingsmulighet gjennom smarttelefon-integrering, for eksempel for å enkelt planlegge ruter på din smarttelefonen og deretter overføre dem til ditt kjøretøy
  • Opplev intuitiv betjening via talekommando


BMW Curved Display.

Nesten alle kjøretøyfunksjoner kan styres via det store BMW Curved Display. Buet mot sjåføren og utstyrt med intuitive widgets, gjør det betjeningen med berøring enda mer komfortabel.


My BMW App.

Sjekk statusen til din nye BMW 3-serie Sedan, planlegg reisene dine på forhånd, bestill neste serviceavtale eller oppdag BMW-verdenen – praktisk med My BMW-appen på din smarttelefon.


BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Display i farger projiserer alle relevante kjøredata i førerens synsfelt.EKSTERIØRDESIGNET FOR NYE BMW 3-SERIE SEDAN.


Frontdesign.

Elegant utformede LED-frontlykter, som kjennetegnes ved sitt arrangement som en omvendt L og deres fokuserte kontur, bestemmer det dynamiske frontdesignet. De store, sekskantede luftinntakene, i kombinasjon med den markante nyregrillen med dobeltstaver, gir et selvsikkert uttrykk.


Sett fra siden.

Sett fra siden formidler BMW 3-serie Sedan et spesielt dynamisk bilde takket være sin lange akselavstand, korte overheng og kompakte proporsjoner. Den flytende taklinjen, i kombinasjon med de alternative 19'' hjulene, understreker kjøretøyets eleganse.


Bakre design.

Den markante støtfangeren gir hekken på BMW 3-serie Sedan et spesielt atletisk utseende. Vertikale reflekser og brede forkrommede enderør forsterker denne effekten i M Sportspakken. Den store diffuseren mellom enderørene fullfører det sportslige, dynamiske utseendet.


INTERIØRDESIGNET TIL NYE BMW 3-SERIE SEDAN.


Moderne cockpit.

Cockpiten gir et rent og moderne uttrykk med sine reduserte betjeningselementer. Det slanke, rammeløse BMW Curved Display er tilsynelatende fritt flytende på instrumentpanelet og som et berøringsaktivert display tilbyr det moderne og komfortabel betjening.


Midtkonsoll med ny girspak.

Midtkonsollen sørger for en sportslig, innelukket sittefølelse. Det er her det tydelig strukturerte betjeningssenteret med betjeningsflaten med berøringsfunksjon til iDrive-controlleren befinner seg. Girutvalget skjer automatisk, noe som gjør at det moderne utseendet i interiøret ser spesielt ryddig ut.


Seter i Sensatec.

De lettstelte setetrekkene i Sensatec imponerer med sin høykvalitets, skinnaktige følelse. Perforeringen kombinerer et sportslig og elegant utseende med en ekstremt behagelig sittefølelse, også på lengre reiser.

KJØREDYNAMIKK-HØYDEPUNKTER FOR NYE BMW 3-SERIE SEDAN.


Opplev intens kjøredynamikk med høy komfort takket være perfekt koordinerte chassiskomponenter og kraftige motorer:


  • Kraftige motorer med 90 til 275 kW (122 til 374 hk) for imponerende sportslige kjøreopplevelser
  • Imponerende akselerasjon på 4.4 sekunder fra 0 til 100 km/t
  • M sportsunderstell for et spesielt sportslig og direkte kjøredynamikk


6-sylindret M TwinPower Turbo bensin-rekkemotor.

Den 6-sylindrede M TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren kombinerer dynamikk og effektivitet til en komplett kjøreopplevelse. Den klangfulle lyden til drivverket alene er en kilde til glede. Innovasjoner som dobbelt VANOS, Valvetronic, High Precision Injection-teknologi og turbo med dobbelt løp henter så mye energi som mulig fra så lite drivstoff som nødvendig.


Elektrisk støttet styring.

Den elektriske servohjelpen til styringen øker styrekomforten og kjøresikkerheten. Den letter manøvreringen og garanterer stabilitet i høye hastigheter.


TwinPower 4-sylindret bensinmotor med eksosturbolader.

Den 4-sylindrete TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren gir stor kjøreglede. Allerede ved lave motorturtall vil du oppleve veldig direkte kraftutfoldelse og en spontan respons. Drivlinjen kombinerer et effektivt forbruk med lavt eksosutslipp og arbeider stille og med rolig gange i enhver situasjon.

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Stian Simonsen
Stian Simonsen
Salgssjef
Emil Nicolaisen
Emil Nicolaisen
Bilselger