Meny Lukk
Vi har satt Bodø som din nærmeste by
Bodø > BMW > Nybil > BMW M4

BMW M4

BMW M4 Coupé-modellene kan tilby en fascinerende kombinasjon av estetikk, karakter og vanlig M-kjøreglede.

Trekløveret ledes av BMW M4 Competition Coupé med hele 510 hk og 650 Nm dreiemoment. High-Performance BMW M TwinPower Turbo-drivverk, 8-trinns M automatgirkasse med Drivelogic, aktiv M differensial og en rekke teknologi fra motorsportbransjen garanterer alle for maksimal kjøredynamikk – både i hverdagen og på racerbanen. BMW M4 Coupé har hele 480 hk og 550 Nm dreiemoment. Kombinasjonen av bakhjulsdrift og optimalt tilpasset manuell 6-trinns M girkasse gjør det mulig med svært dynamisk kjøring i tillegg til at kjøretøyet blir en ekte idrettsutøver.

Prøvekjør BMW M4

Få tilbud på BMW M4

BMW M4 COMPETITION COUPÉ

BMW M4 Competition Coupé er topputøveren blant BMW M4 Coupé-modellene. Utstyrt med en kraftig 6-sylindret High-Performance BMW M TwinPower Turbo bensin-rekkemotor med 510 hk og motor- og drivverksteknologi hentet motorsporten tilbyr denne sportscoupéen vanlig M kjøredynamikk på høyeste nivå. Kjøretøyets atletiske egenskaper underbygges av et kraftig designspråk i front, side og hekk samt av valgfrie M spesifikke karbonfunksjoner i eksteriøret og interiøret.


BMW M4 COUPÉ

BMW M4 Coupé er en ekte sportscoupé med fremragende kjøreegenskaper. Dette skyldes et 480 hk kraftig High-Performance BMW M TwinPower Turbo-drivverk, bakhjulsdrift og avansert teknologi fra motorsporten, som det M spesifikke drivverket med aktiv M differensial. En perfekt avstemt manuell 6-trinns M girkasse med korte og nøyaktige girbevegelser muliggjør ekstra intensiv samhandling mellom sjåfør og bil. Det atletiske eksteriørdesignet og markant M spesifikke utstyrs- og designfunksjoner understreker i tillegg den dynamiske personligheten til BMW M4 Coupé.


Førerplass og teknologi

M spesifikke instrumenter og betjeningskonsept, digitale tjenester og førerassistentsystemer for BMW M4 Coupé-modeller.


Komfort, sikkerhet og M Feeling på høyeste nivå: BMW M4 Coupé-modellene assisterer deg på turen med en rekke typer nyskapende teknologi. Det M spesifikke kombiinstrumentet og det M spesifikke Head Up-displayet sørger for maksimal oversikt. Funksjoner som individuell konfigurerbar M Setup*, rød start/stopp-knapp* midtkonsoll med M MODE*- og SETUP*-knapper bidrar til motorsportfølelsen. Dra nytte av intelligente førerassistentsystemer under kjøring eller bruk BMW intelligent personlig assistent for å kommunisere med din BMW på en ny og enkel måte. Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk. I tillegg har du tilgang på en rekke Connectivity-funksjoner og digitale tjenester som kobler deg sammen med både din BMW og hele verden og gjør det mobile livet enda mer komfortabelt

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Stian Simonsen
Stian Simonsen
Salgssjef
Emil Nicolaisen
Emil Nicolaisen
Bilselger