Meny Lukk
Vi har satt Bodø som din nærmeste by
Bodø > BMW > Nybil > BMW XM

BMW XM

Den aller første BMW XM – en særegen SUV med kraft og luksus som bryter med alle konvensjoner. Eksklusiv, ekspressiv, elektrifisert. Kjøretøykonseptet til den nye BMW XM kombinerer imponerende tilstedeværelse med High Performance til en BMW M og kraftig Plug-in hybrid-teknologi i den nyeste generasjonen.

Helt nye BMW XM er den første plug-in hybriden fra BMW M – og et sterkt signal om at teknologi og filosofi for elektrifisering går hånd i hånd i tiden fremover. Den er en brobygger til den første helelektriske BMW M-modellen, som er allerede under utvikling. Med et litium-ion-høyspenningsbatteri med 25,7 kWh netto kapasitet og en elektrisk rekkevidde fra 82 til 88 km, kan BMW XM i stor grad kjøres elektrisk i det daglige – før alle kreftene slippes løs når man ønsker det.

Prøvekjør BMW XM

Få tilbud på BMW XM

EKSTERIØRDESIGNET.

Frontdesign.

Den ikoniske fronten i stil med BMW luksusklassen imponerer med iscenesettelsen av frontgrillbelysningen "Iconic Glow" med tynne M typiske dagskjørelys. Den markante frontgrillen formidler luksus og eksklusivitet gjennom den integrerte BMW XM-logoen og eksklusive aksenter i Night Gold. Det kraftig skulpturerte panseret går flytende over i to Powerdomes.


Sett fra siden.

Sett fra siden kombinerer karakterfullt design i stil med en coupé med kraftige proporsjoner og designhøydepunkter som de mørkeste vinduene i hele BMW-modellserien. Både de eksklusive 23'' lettmetallfelgene og aksentbandet, som gjør utformingen til den nye BMW XM unik, ser spesielt eksklusiv i aksentfarge Night Gold.


Hekkdesign.

De vertikale, sekskantede M doble enderør gir hekken med gullfargede diffusor-aksenter og den nye XM-logoen uttrykket for unik tilstedeværelse. BMW-logoene laseret på begge sider av bakvinduet refererer til den siste "M only" -modellen – BMW M1. De omløpende baklysene sammen med hjulhusene, understreker den robuste, brede fremtoningen.

INTERIØRDESIGNET.

Belyst innertak.

Det indirekte opplyste innertaket imponerer med en tredimensjonal prismestruktur. Gjennom stemningsfull bakgrunnsbelysning er de forskjellige lysdesignene som velkomstscenarioet imponerende iscenesatt. Avhengig av kjøremodus og stemning kan fargevalget tilpasses individuelle behov.


M Lounge.

M Lounge skaper en ekstra romfølelse. Seteputen i ett stykke og detaljer som for eksempel diamantformede strukturer i nakkestøttene og sømmene, formidler komfort og luksus. Sammen med det skulpturelle, indirekte belyste innertaket, mørke ruter og komfortputer skaper dette en ny romfølelse.


Eksklusivt Vintage skinn.

Det nye skinnet med vintagekarakter fascinerer med sin naturlige struktur og kvalitet og setter elegante aksenter i dørkledningene og instrumentpanelet. Materialet brukes eksklusivt i nye BMW XM for første gang og er unikt og individuelt i hvert kjøretøy takket være de spesielle bearbeidings- og etterbehandlingsprosessene.

KJØREDYNAMIKKEN.

8-sylindret-Plug-in-hybrid motor.

Den 8-sylindrede Plug-in hybridmotoren står for ren kjøreglede, overlegen kraftutvikling og den markante M-typiske lyden. Takket være det virtuose samspillet med en kraftig 145 kW elektrisk motor, skyver 4,4-liters V8-eren til BMW XM seg ukuelig fremover – ikke minst takket være to turboladere, fullvariabel Valvetronic-ventilstyring og High Precision Injection.


Professional adaptivt M understell.

Adaptivt M sportsunderstell Professional imponerer med sportslig kjøredynamikk uten å ofre komforten. Den integrerte aktive styringen stabiliserer kjøretøyet ved høyere hastigheter og reduserer samtidig vendekretsen. Aktive stabilisatorer reduserer karosseribevegelser og forbedrer dermed kjøredynamikken og komforten.


M sportsdifferensial.

M sportdifferensialen bringer kjøretøyets ytelse optimalt på veien. Den fordeler drivkraften variabelt mellom bakhjulene og forbedrer dermed trekkraften og kjørestabiliteten i ulike situasjoner – enten ved akselerasjon ut av kurver, ved høye hastigheter i svinger eller ved ulike kjørebaneforhold.DEN NYE BMW XM – INNTRYKK.

Selvsikkert formspråk og imponerende interiør – den nye BMW XM kombinerer luksus med High-Performance og elektrifisering.


DEN NYE BMW XM LABEL RED.

Den nye BMW XM Label Red* er planlagt leveringsklar fra siste del av 2023:

  • Ytterligere økt dynamikk takket være 550 kW (748 hk) og 1000 Nm
  • I eksteriøret gir overflater i aksentfargen Toronto Red i kontrast til kjøretøyfargen i Frozen Carbon Black matt et imponerende inntrykk
  • I interiøret gir fargevalget i rødt/sort et spesielt imponerende uttrykk og trekker i kombinasjon med edition-spesifikke detaljer full oppmerksomhet


* Foreløpig informasjon og presentasjon

ELEKTRISK KJØREOPPLEVELSE.

Innovativ teknologi når det gjelder elektrisk kjøring og lading.


Det beste fra to verdener: Den nye BMW XM Plug-in-hybrid.


  • Over 82–88 km elektrisk rekkevidde (WLTP) og intelligente kjøremodus for full fleksibilitet
  • Maksimal kjøreglede ved høyeste effektivitet
  • Kraftig forbrenningsmotor med 360 kW (489 hk) og BMW eDrive drivverk med 145 kW (197 hk)

COCKPIT OG TEKNOLOGI.

M spesifikt visningskonsept med BMW Operating System 8.

BMW Operating System 8 gjør skjermene til den M-spesifikke, multifunksjonelle instrumentdisplayet i cockpiten spesielt dynamisk. Avhengig av kjøresituasjonen, skifter den mellom de tre forskjellige innstillingene Sport, Road eller Track og prioriterer skjermene som er ønsket for kjørestilen for sjåføren.


BMW Curved Display.

BMW Curved Display i én enhet viser informasjon om ditt kjøretøy på en stor og oversiktlig måte. Den kombinerer et 12,3” instrumentdisplay med et 14,9” berørings-kontrolldisplay. Betjeningen er ergonomisk optimalisert og intuitiv. Takket være den stilige integreringen i dashbordet er Curved Display også et blikkfang.


M oppsett.

Med M oppsett kan du tilpasse kjøreopplevelsen etter ønske. Konfigurer kjøredynamiske parametere i henhold til dine individuelle krav. Drivverket, chassiset, styringen, bremsene, energigjenvinningen og firehjulsdriftsystemet M xDrive kan stilles inn. Hent frem din lagrede konfigurasjon enkelt ved å bruke multifunksjonsknappene M1 og M2.


Personlig eSIM.

Enten det gjelder telefoni eller databruk – med personal eSIM kan du også bruke mobilabonnementet i din BMW. Din smarttelefon trenger ikke å befinne seg i kjøretøyet. Du drar nytte av bedre mottak fordi du automatisk bruker kjøretøyets utvendige antenner. Bedre tilkoblingsmuligheter: Din BMW er 5G-kompatibel og tilbyr Wi-Fi hotspot.


Komforttilgang.

Spar deg selv bryet med å gripe etter kjøretøynøkkelen: Med komforttilgang låser ditt M kjøretøy opp dørene automatisk. Kjøretøyet kjenner deg igjen på nøkkelen langveis fra – du trenger ikke lenger å lete i lommene. I stedet for en klassisk nøkkel, kan du også bruke en kompatibel smarttelefon som Digital Key Plus eller Key Card.


Plass for trådløs lading.

Mer orden, mer komfort: Med plassen for trådløs lading kan du lade din smarttelefon trådløst og komfortabelt. Den utvidede lagringsplassen har også plass til større enheter – innenfor rekkevidde og uten irriterende tildekking og kabelrot. Og alt dette med størst mulig sikkerhet: Den innebygde kjølingen beskytter din enhet mot overoppheting.


Driving Assistant Professional.

Et ekte allround-talent: Driving Assistant Professional holder ikke bare ønsket hastighet og avstand til kjøretøyet foran, men holder også din BMW i kjørefeltet gjennom styreinngrep. Dette minker belastningen, spesielt på lengre reiser. Andre funksjoner hjelper deg med å unngå kollisjoner og hastighetsoverskridelser.


Parking Assistant Plus.

Parkeringsassistent Plus gjør det enklere å parkere og manøvrere bilen. Utstyret omfatter Surround-View-systemet med Top View, Panorama View, Remote 3D View samt sideparkeringshjelp, nødbremsfunksjonen Active Park Distance Control, BMW Drive Recorder og parkeringsassistent som parkerer bilen automatisk parallelt med og på tvers av veibanen, og ryggeassistent.


Håndfri kjøring opp til 60 km/t.

Med Driving Assistant Professional er det mulig å ta hendene fra rattet i hastigheter på opptil 60 km/t på motorveien. Førerens oppmerksomhet overvåkes av kamera for å sikre full sikkerhet til enhver tid.

TEKNISKE DATA.

Effekt i kW (hk) ved o/min: 480 (653)/800


Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek: 4,3


Drivstofforbruk, blandet kjøring, i l/100km: 1,6–1,5


CO₂-utslipp ved blandet kjøring i g/km: 36–33

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Stian Simonsen
Stian Simonsen
Salgssjef
Emil Nicolaisen
Emil Nicolaisen
Bilselger