KODIAQ

Kodiaq, Kodiaq Scout

KODIAQ - Sterk som en bjørn

En 4,7 meter lang SUV med inntil 7 seter og det største bagasjerommet i klassen.  KODIAQ er ŠKODA sin største SUV. Det robuste og solide utseendet understreker de imponerende offroad-egenskapene. Infotainmentløsningene flytter stadig grenser. Med et attraktivt design og fantastiske funksjoner synkroniseres alle enheter sømløst med din KODIAQ.

Drivstofforbruk fra 4,5 l/100 km. CO2-utslipp fra 119 g/km


6 grunner til å kjøpe nye ŠKODA KODIAQ

1) Tøft design - Samspillet mellom elegante linjer, dynamiske kurver og et robust ytre gjør det lett å kjenne igjen en SKODA KODIAQ.

2) Familievennlig kupé - Den romslige kupeen har sju seter og klassen største bagasjerom. Det er god plass både i forsetene og i den andre seteraden.

3) Stort utvalg av felger til KODIAQ - Med så mange ulike felgdesigner å velge mellom vil du helt sikkert finne noe du liker. Du kan velge mellom mange forskjellige 17- og 19-tommers lettmetallfelger.

4) Kompromissløs sikkerhet - Med ŠKODA KODIAQ introduserer vi en lang rekke sikkerhets- og assistansefunksjoner i segmentet for mellomstore SUV-er. Disse funksjonene har tidligere vært forbeholdt toppmodellene i denne klassen, og tar godt vare på deg og familien din.

5) Vanedannende komfortnivå - Du vil raskt bli vant til den gode lydisoleringen og skjæringskomforten i ŠKODA KODIAQ

6) Gode kjøreegenskaper - Man forventer - med rette - at en stor SUV skal være en bil med store egenskaper. Smart firehjulstrekk, offroad-modus, bakkebremsassistent og høy bakkeklaring sørger for gode kjøreopplevelser, også utenfor allfarvei. KODIAQ SCOUT - takler hele veien

Firehjulsdrift, kraftige motorer og et røft utseende. 

ŠKODA KODIAQ SCOUT

Adaptiv understellsregulering - Eller DCC kan du med Driving Mode Select tilpasse bilens egenskaper etter eget ønske. Ved å trykke på knappen kan du for eksempel forvandle KODIAQ SCOUT fra komfortabel til dynamisk .

Alltid firehjulsdrift - det smarte firehjulsdriftsystemet fungerer helautomatisk. Styreenheten fordeler kontinuerlig dreiemomentet til begge akslene for å unngå at du mister kontrollen over bilen.

Offroadmodus - Offroad-knappen setter alle assistansesystemene i offroadberedskap. Når offroadmodus er aktivert, er responsen fra gassen mindre følsom, samtidig som Auto Hold hjelper bilen i vanskelige situasjoner. Bakkebremsassistenten bremser bilen lett for å holde hastigheten konstant ved kjøring i bratte nedoverbakker.  

Snømodus - inngår i Driving Mode Select. I denne modusen er de elektroniske assistentene innstilt for å håndtere underlag med dårlig veigrep. Antispinnreguleringen tillater for eksempel økt hjulspinn for å bedre veigrepet, og servostyringen blir stivere. 


Bygg din KODIAQ her

Bygg bil her


Prisliste og brosjyre

Prisliste ŠKODA


Teknologi som er Simply Clever

Enkel parkering - Det har aldri vært enklere å parkere. Alt du trenger å gjøre er å trykke på riktig knapp.
- Area View-systemet viser området rundt bilen på den store skjermen. Bildet hentes fra vidvinkelkameraer som er montert foran, bak og på sidespeilene.
- Tilhengerassistent tar kontrollen når du rygger langsomt med tilhenger/campingvogn. Du trenger bare å bestemme hvor du vil rygge, når du skal starte og når du skal stoppe. Resten går som en lek.
- ŠKODA KODIAQ er utstyrt med en manøvreringsassistent for å unngå situasjoner der du reagerer for sent på avstandsvarslingen under rygging. Dette er en ny funksjon som stopper bilen slik at du unngår kollisjon.
- De nye parkeringssensorene foran og bak er et perfekt supplement til Park Assist. Parkeringssensorene hjelper deg med å parkere, og fungerer sammen med alle infotainmentsystemene som leveres til ŠKODA KODIAQ
- Når du rygger ut av en parkeringsluke, registrerer Rear Traffic Alert biler som kommer fra sidene. Et lydsignal varsler deg om at det er fare for kollisjon. I tillegg vises den "kritiske siden", siden det kommer en bil fra, først i gul og så i rødt på displayet til infotainmentsystemet. Bremsene aktiveres automatisk ved behov. 
- Ryggekamera-funksjonen bruker et minikamera som er montert i bakluken. Når du setter bilen i revers, blir kameraet automatisk aktivert, og bildet vises på displayet til infotainmentsystemet. Dynamiske hjelpelinjer viser hvor bilen kommer til å kjøre hvis du fortsetter med samme rattstilling, og sier i fra når du må svinge. 


LED-lys - Nye ŠKODA KODIAQ er utstyrt med den ypperste lyktteknologien
- Komplette LED-frontlykter er bygd opp av tre reflektorer. Den innerste sørger for fjernlys, den ytre for nærlys, og mellom dem ligger det statiske hjørnelyset. LED-kjørelys inngår i bilens standardutstyr.
- De komplette LED-frontlyktene får følge av de aller beste LED-baklyktene med hele 51 lysdioder. Blinklyset er plassert på innsiden av C-en, og rett over sitter bremselyset.
- Auto-Light Assist regulerer fjernlyset automatisk. Ved hastigheter fra 60 km/t og oppover slår systemet automatisk på fjernlyset når det er mørkt nok ute. Hvis du nærmer deg bilen foran eller det kommer en bil mot deg, dimmer det automatisk hovedlyktene, slik at du ikke blender de andre trafikantene. 


Komfortsystemer - gjør tiden på veien til en hyggelig opplevelse for deg og andre
- Den adaptive cruise kontrollen (ACC) akselerer og bremser ned etter behov og holder en sikker avstand til bilen foran. Systemet består av en fartsholder og en radarbasert avstandsregulator.
- En bildebehandlingsmodul søker etter kjente trafikkskilter i de skannede bildene og sammenligner resultatet med navigasjonsdataene. Systemet registrer fartsgrenseskilt (f.eks. "80 km/t"), forbikjøring forbudt skilt og eventuelle tilleggsopplysninger (f.eks. "22.00-06.00" eller "forbikjøring forbudt for saktekjørende biler") og opphevelsesskilt. De vises som piktogrammer på multifunksjonsdisplayet og/eller displayet til navigasjonssystemet. 


Sikkerhetssystemer - innovative assistentsystemer får deg trygt frem
- Traffic Jam Assist gir meg sikkerhet og komfort ved køkjøring, og ved kjøring med hyppige start og stopp. Traffic Jam Assist baserer seg på den adaptive fartsholderen og Lane Assist
- Blind Spot Detect registrerer kjøretøy i blindsonen og hjelper deg når du skal skifte kjørefelt. To radarsensorer i den nedre delen av bakre støtfanger overvåker området ved siden av og opptil 20 meter bak bilen.

Kontakt oss

Henning Rogne

Henning Rogne
Bilselger SKODA

Mobil: 46 33 30 03
E-post: henning.rogne@moller.no
Per Ivar Normann

Per Ivar Normann
Bilselger Skoda

Mobil: 40 44 85 52
E-post: per.ivar.normann@moller.no

Nye KODIAQ

Les mer