Jessheim > Service og oljeskift

Service og oljeskift

Sulland har merkeverksteder for 12 bilmerker i tillegg til at vi også utfører verkstedtjenester på andre merker. Vi hjelper deg til et problemfritt bilhold!
Regelmessig vedlikehold av din bil er den beste forebygging av uforutsette problemer. Det ivaretar verdien på bilen og sikrer deg et mest mulig problemfritt bilhold. Tidspunkt for service og omfanget vil variere fra bilmerke til bilmerke, men står beskrevet i bilens vedlikeholdshefte.
Sulland har høyt kvalifiserte mekanikere som står klare til å hjelpe deg når bilen din trenger service. Vi utdanner våre mekanikere med kurs og oppdateringer flere ganger i året hos bilprodusentene for at de skal kunne gi den enkelte bil riktig reparasjon.Garantijobber

Uansett hvor du kjøper bilen kan du få utført reklamasjoner hos oss. Det er kun merkeverksteder som kan utføre garantijobber. Hvis du opplever problemer med din nye bil som du mener er reklamasjonsberettiget, kan du ta kontakt med oss.

Bestill verkstedtime for din bil her:

Sullandkonto

Vi hjelper deg med finansiering. Få opptil 12 mnd. rentefri delbetaling og alltid 30–60 dager fri kreditt. Søk om konto i dag og få svar med en gang.

Finn ditt lokale verksted her